top of page

Mijn werkwijze

 

Hoe kan je een fotosessie reserveren?

Hoera! Je bent op mijn website gekomen, via google, socialmedia of via via ben je bij mij terecht gekomen.

Dit is dan ook de juiste plek om een plekje in mijn agenda te reserveren voor de shoot die je graag wilt laten doen.
Hieronder vindt je een groot deel van mijn werkwijze zodat je weet wat je van mij kan verwachten en een stukje wat ik natuurlijk van jullie kan verwachten voor de beste samenwerking zodat we voor het maximale resultaat kunnen gaan.

Voor het reserveren maak ik gebruik van een reserveringsformulier, hierin vraag ik om jullie gegevens, wensen, gewenste fotoshoot en nog een aantal dingen. Zo krijg ik een volledig beeld van jullie als gezin, wat jullie wensen zijn, heb ik alle gegevens voor de factuur en kan ik snel in mijn agenda kijken of ik een plekje voor jullie vrij heb.

Wil je een foto shoot reserveren? Ik adviseer om zo snel mogelijk je zwangerschap-, newborn-, baby-, sitter of portret shoot te reserveren. Ik fotografeer parttime en daardoor kan ik maar een beperkt aantal fotoshoots aannemen per maand.
Heb je last minute bedacht dat je een shoot wilt boeken?

Neem dan zo snel mogelijk contact op en wie weet heb ik dan nog een plekje vrij =)

– zwangerschap sessie: rond de 20 weken zwangerschap
– newborn sessie: rond de 20 weken zwangerschap

- baby sessie: minimaal 6 weken voor gewenste shoot datum

- sitter sessie: Zodra je baby goed zelfstandig kan zitten maar nog niet wegkruipt 
– Portret reportage: +- 2 maanden van te voren

Lastminute? Neem dan direct contact met me op.

Wil je gelijk reserveren? Reserveer hier je newborn-, baby-, sitter-, zwangerschap- of portret shoot.
Ik krijg hier automatisch bericht van en zal binnen 48 uur schriftelijk contact met je opnemen.

Lees hieronder verder :)

Voorbereiding
Vóór elke fotosessie ontvangt u uitgebreide informatie en advies over uw geboekte fotosessie. Zo weten wij beide waar we aan toe zijn, wat de wensen zijn en wat ik voor jullie kan betekenen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

De studio shoots vinden plaats in mijn studio gelegen op het adres: Vest 63 2801VE te Gouda.

Tijdens de fotoshoot
De studio shoots vinden plaats in mijn gezellige studio in Gouda hier is het van alle gemakken voorzien voor iedereen. Zo hoef je je huis niet om te gooien voor mij, hebben jullie waarschijnlijk je eerste uitje, heb je zelf een grote keuze uit alle luxe props, kortom je hoeft alleen maar te gaan zitten en te genieten van jullie newbornsessie.

Tijdens de shoot in de studio is het mogelijk om alvast alle mooie producten te bekijken en even te voelen natuurlijk, je kan gelijk je vragen te stellen over de mooie producten die mogelijk zijn voor jullie foto's. Wie wilt er nou niet een prachtige foto van jullie kostbaarste bezit aan de muur hebben?
Ook aan leuke cadeautjes voor opa's en oma's is gedacht!
Jullie kunnen ook gelijk al kijken naar de mooie voorbeeld albums en een mooie kaft uitzoeken voor jullie  eigen album.


Tijdens de fotosessies zal ik mijn enthousiasme, kennis en creativiteit gebruiken om de prachtige beelden voor jullie vast te leggen.
Mijn stijl van fotograferen kun je vinden in mijn portfolio.
 

Na de fotoshoot
Spannend! Net de shoot gehad en natuurlijk ben je benieuwd naar hoe de foto’s zijn geworden!
 
Ik ga aan de slag met jullie prachtige foto's, deze worden grotendeels bewerkt voordat hij in de galerij komt. De foto's die jullie afnemen worden uiteraard helemaal bewerkt zoals jullie van mij mogen verwachten. Alle oneffenheden, pukkeltjes, vlekjes die van tijdelijke aard zijn bewerkt ik professioneel in Photoshop. Alles wat bij een pasgeboren baby hoort zoals velletjes, bewerkt ik niet. Dit is zo kenmerkend voor een pasgeboren baby, dit hoort er echt bij! Ben je al nieuwsgierig?
 
Ongeveer 2 weken na de fotosessie krijg je van mij een uitnodiging om alle mooie foto’s te bekijken, deze zullen in een persoonlijke online galerij voor jullie klaar staan, waarin jullie zelf je favoriete foto’s kunnen uitkiezen uit een met zorg uitgekozen galerij met voldoende keuzemogelijkheden en je natuurlijk prachtige luxe producten kan bestellen.
Met een klik op je favoriete foto, kan je direct zien welk mooi product je kan bestellen. Dat is handig!
Ook de opmaak van jullie minialbum  (Pakket Waardevol & Exclusief) staat in jullie online privé galerij, zodat je deze alvast kan bekijken. Natuurlijk kan ik indien gewenst een foto omwisselen naar wens.

Jullie hebben een mooie afdruk van jullie favoriete foto, digitale bestanden uitgekozen en goedkeuring doorgegeven van jullie album.
Dan kan ik aan de slag! Ik maak voor jullie de factuur in orde, na betaling zal ik alle persoonlijke producten voor jullie bestellen en de digitale foto's tot in de puntjes nabewerken. Ik streef er naar om digitale bestanden binnen 14 dagen na betaling naar jullie toe te sturen! Dan kan je ze snel showen aan de lieve mensen om jullie heen en genieten van jullie foto's. 

Het album en de fotoproducten duren ongeveer 4-6 weken, deze worden besteld, naar mij toe verzonden, door mij nagekeken op kwaliteit en of alles goed is zoals besteld. Als jullie bestelling compleet is krijg je van mij een seintje om jullie mooie producten op te halen.
Ik kan niet wachten om het als cadeautje aan jullie te overhandigen!

 Tijdens de foto sessies in de studio is het mogelijk om alle mooie producten te zien en te voelen.
Neem alvast een kijkje naar wat er allemaal mogelijk is ♥


Wil je meer weten over mijn werkwijze of heb je een andere vraag?
Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op via het contactformulier.

bottom of page