top of page
JUZA Design-379.jpg

Nu ik zelf mama ben snap ik waar alle clichés vandaan komen.

 

Wat gaat de tijd snel, wacht dan ook niet langer en leg deze kostbare tijd vast voor altijd. ♡

Over mij

Zoals jullie waarschijnlijk wel al hebben kunnen lezen ben ik Marloes, vandaar ook By Marloes Photography. Nu hoor ik je al denken, waarom op zijn Engels en niet op zijn Nederlands.. eigenlijk heel simpel. Ik vond het echt voor geen meter klinken :)
Hieronder kan je iets meer lezen over mij, zodat je mij al een beetje kan leren kennen.

Begin 2019 ben ik mama geworden van onze prachtige zoon Viktor, ben getrouwd met zijn lieve papa, mijn steun en toeverlaat, in 2022 kwam er nog een zoon bij en mag ik mij inmiddels ene echte "boysmom," noemen. Wij wonen in onze droomwoning in de binnenstad van Gouda al dromen we stiekem ook wel van een boerderij met een beetje land. (ruimte, kippen, geitjes etc) Je moet blijven dromen toch ;)
 
Fotograferen doe ik echter al een hele tijd, ooit begonnen met bloemetjes en bijtjes, daarna kwamen de baby's en kinderen van vriendinnen. Zo rol je van het 1 in het ander. Baby's, kinderen en ouders waren mij dan ook niet geheel vreemd aangezien ik jaren in de kinderopvang heb gewerkt. Deze tak van fotografie was voor mij een hele logische stap, eindelijk alles in 1 werkveld!

Jaarlijks volg ik minimaal 1 en het liefst meerdere (online) workshops gericht op newborn fotografie, professionaliteit, techniek, bedrijfsvoering, maar ook creatieve workshops om zelf props te maken voor jullie en voor collega's. Hierdoor heb ik inmiddels al aan meerdere workshops mogen deelnemen van nationale maar ook internationale (newborn) fotografen om mijn kennis te vergroten en mijn creativiteit nieuwe invalshoeken te geven. Ik ga er dan ook vanuit dat ik nooit uitgeleerd ben en vind het heerlijk om mijzelf te blijven ontwikkelen om zo de mooiste beelden te kunnen maken.
 
Baby's, kinderen en zwangere fotograferen, hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt! Ik vind het geweldig om mooie beelden te creëren, foto's waar je over 20 jaar nog naar kijkt met een trots gevoel.
 
In deze tijd waar zoveel foto's gemaakt worden van vanalles en nog wat, worden er maar heel weinig in huis opgehangen of bekeken in een prachtig album. Hier wil ik verandering in brengen! Want zeg nou zelf, wordt je niet vrolijk als je ergens in een lade oude foto's tegenkom? Ik namelijk wel! En ik sta er dan ook om bekend om alle oude foto's die ik tegen kom. Goed te bewaren, op mijn buffetkast bijvoorbeeld, zodat ik er elke dag even naar kan kijken ♡
 
Inmiddels ben ik een vakkundige, creatieve en geduldige fotografe met oog voor detail. Ook ben ik makkelijk in de omgang met ouders, baby’s en kinderen tijdens de fotosesshoots.
 
Ik ontmoet je graag tijdens een fotoshoot, zie ik je daar? 

Wil je nog iets over of van mij weten? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Are we getting personal? 

 

Professioneel | klantvriendelijk | GEDULDIG | creatief | kwaliteit | service | veilig | SPONTAAN | ervaren | & bereikbaar | Dit zijn een aantal begrippen die perfect aansluiten bij By Marloes Photography. ♡

Ik heb een voorliefde voor creatieve uitspattingen (fotograferen, creëren, creatief bezig zijn, inrichting, styling), mijn draken van poezen, Zeeland, natuur, een rustig huis & draag ik bijna altijd wel zwarte kleding.

Natuurlijk knuffel ik mijn eigen kids die inmiddels niet meer zo baby zijn ook eindeloos. ♡


Mijn familie zit vol met ondernemers (demontagebedrijf, kledingwinkel, klussenservice (twee rechterhanden en de juiste kennis, gietvloeren), neem ook eens een kijkje bij Hipmode of vraag bij mij naar de mogelijkheden voor een kunststof vloer in huis of in/op je garage/brug etc. 

bottom of page