top of page
By Marloes Photography zwangerschapshoot Karlyn TFP  2020-01-26 JPG WEBFB-6.jpg

Zwangerschap Studio

Zwangerschaps fotoshoot studio 

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!
Wat een spannende en vooral bijzondere periode breekt er voor je aan.
Hier vindt je meer informatie over de zwangerschaps fotoshoot in de studio.

En wat je kan verwachten tijdens de foto shoot 

 

Je baby groeit en daarmee wordt jouw buik prachtig rond, het ideale moment om dit vast te laten leggen op beeld. Alles draait natuurlijk om het nieuwe leven dat in jouw buik groeit.

 

Tijdens de zwangerschapshoot sta jij samen met je prachtige ronde buik voor mijn camera, ook papa is natuurlijk welkom! We maken gebruik van mooie lingerie, bepaalde kledingstukken die in je kast hangen en natuurlijk hangt er in de studio ook genoeg om tot het gewenste resultaat te komen. Je krijgt een uitgebreide stylingadvies om je voor te bereiden op jouw zwangerschapshoot. Zodat jou fotoshoot tot in de puntjes goed geregeld is.

 

Kernwoorden voor deze zwangerschapshoot zijn: tijdloos, stijlvol, classy en een tikje stoer maar bovenal zal ik je op een prachtige wijze fotograferen, waar je later met een glimlach naar terugkijkt.

 

Alle zwangerschapshoots "studio" vinden plaats in de foto studio in het centrum van Gouda.

Hier is het van alle gemakken voorzien.

 

Ben je meer van de fotoshoots op een buitenlocatie? Ook dat kan! By Marloes Photography bied ook foto shoots aan op een prachtige buitenlocatie in Gouda

Om een beeld te krijgen van de stijl van By Marloes Photography zwangerschapshoot "studio" nodig ik je uit om mijn portfolio te bekijken. Voor de outdoor fotoshoots kan je een kijkje nemen op deze pagina.

 

De afspraak voor een zwangerschaps shoot in de studio vindt plaats als je tussen de 30-35 weken zwanger bent.


Ben je al verder in je zwangerschap en wil je toch nog een fotosessie boeken? Dat kan, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op, voor reserveren geldt, wie het eerst komt, wie als eerst een plekje heeft. Per maand neem ik namelijk maar een paar reportages aan. 

bottom of page