top of page
studio marloes gouda

Een kijkje in de studio

Ik heet je van harte welkom in mijn studio in het centrum van Gouda, hier in de studio fotografeer ik

alle baby fotoshoots zoals newborn, baby, s zwangere vrouwen. 

We beschikken hier over alle materialen die ik nodig heb om jullie newbornshoot of zwangerschaps shoot onvergetelijk te maken.

Tijdens de fotoshoots maken we gebruik van mooie luxe unieke props, pakjes, doeken, jurken en nog veel meer welke speciaal voor deze fotografie is samengesteld. 

Tijdens de newborn fotoshoot kan je heerlijk vanaf de luie stoel meekijken  en genieten naar hoe jullie prachtige baby veilig geposeerd word.

Ik maak graag gebruik van mooie houten schalen, emmers of manden. En word er geposeerd op de grote "poef". Lekker ingewrapt of in een mooi pakje, we hebben alles in huis om de newbornshoot zo goed en fijn mogelijk te laten verlopen voor jullie baby. Ik ben dan ook gespecialiseerd in zwangerschap, baby en newbornfotografie, de hele studio is hierop ingericht.

 

Ook aan de papa en mama is gedacht, een fijne tafel waar je aan kan zitten met tijdschriften om te lezen, een luie stoel, een keukentje met magnetron, warm water en een flessenwarmer.

Natuurlijk mag een toilet ook niet ontbreken.

 

Kortom de studio in Gouda is de perfecte

plek om jullie tijdens een fotoshoot vast te laten leggen.

newborn shoot

(Betonlook vloer is mede mogelijk gemaakt door JVS Klussenservice, voor meer informatie stuur een mail naar jvsklussenservice@gmail.com,

specialist in kunststof vloeren, woning, garage, brugdekken, bedrijfsvloeren etc.)

Baby fotografie in de studio in Gouda

Zwangerschapsshoot in de studio in Gouda

bottom of page