FAQ Meest gestelde vragen

Wat voor kleding trek ik aan naar de fotoshoot?

Tijdens de communicatie overleggen we wat het meest geschikt is om aan te trekken tijdens de zwangerschap-, newborn- of kinderen en gezin shoot. Ook overleggen we welke voorbereidingen nodig zijn voor het beste resultaat. Alles draait natuurlijk om het totaalplaatje en eindresultaat.

Voor de zwangerschap fotosessie maken we gebruik van de jurken en andere kledingstukken uit de ruime en unieke collectie van By Marloes Photography. Benieuwd? Bekijk mijn portfolio.
 

Wat als de weersvoorspelling zegt dat het gaat regenen?

Ik houd de weersvoorspelling goed in de gaten. Mocht het zo zijn dat er slecht weer voorspelt wordt dan zullen we samen de
zwangerschap of kinderen en gezin sessie verzetten. Dit is altijd in overleg met jou! Kou of miezerregen zijn geen redenen om de fotosessie te verzetten, tenzij ik dit aangeef.

Welke kleding raad ik aan/af

Wat zie ik graag?
– Matchende kleuren voor alle gezinsleden
– Kleden naar het seizoen m.u.v. zwangerschap sessies
– Verzorgde haren
– Make up
– Nagels

Wat zie ik liever niet? :)

– Felle kleuren/prints 
– Afleidende afdrukken/plaatjes.
– Disney prints ect.
- Grote merknamen

Wist je dat de meiden van Hipmode jullie ook kunnen adviseren voor jullie gezinsshoot? 

Voor de kids hebben ze hele leuke kleding bij Onze Nieuwe Winkel. Perfect voor de gezinsshoots om alles bij elkaar af te stemmen.

Wat kost een fotoshoot?

Deze informatie staat allemaal uitgebreid hier op de website vermeld.

Tarieven fotoshoots
Ik ben graag transparant in mijn tarieven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wat je krijgt voor welke prijs. Er zijn geen addertjes onder het gras! Alles staat duidelijk vermeld, per fotoshoot, per product, per voordeel pakket, etc. Zijn er dan toch nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd met mij contact opnemen. Maar 99% staat toch echt vermeld op de site. 

Ik heb gepaalde poses/foto's in gedachten

Tijdens onze communicatie vooraf worden alle wensen besproken.

Ook geef ik je advies over wat wel, of soms ook niet kan tijdens de zwangerschap-, newborn- of kinderen en gezin fotosessie.

 

Samen proberen we onze ideeën te bundelen om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Ps. op www.pinterest.com staan altijd leuke voorbeelden en wist je dat ik hier ook op te vinden ben? @bymarloesphotography

Kan ik je inhuren voor mijn bruiloft?

Helaas fotografeer ik geen bruiloften, dit is echt een vak apart en weer een totaal andere doelgroep ;)  Gelukkig heb ik een hele lieve collega, (ook uit Gouda) Die met alle liefde jullie bruiloft vastlegt. 

Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

Bij elke fotoshoot is dit in overleg toegestaan, mits je jouw wensen tijdig bij mij aangeeft. Ook dit overleggen we tijdens de communicatie.

Tijdens de newborn en andere baby sessies kunnen maximaal twee volwassene aanwezig zijn in verband met drukte voor de baby.

LET OP Ivm Covid gelden er andere richtlijnen en worden alleen personen uit 1 gezin toegelaten in de studio.

Wat zijn de reiskosten

(outdoor shoots)

De reiskosten buiten  postcode 2801 (Gouda) zijn  a €0,35 cent per km.

Dit geld voor een maximum 20 km vanaf postcode 2801 (Gouda).
Exclusief eventuele parkeerkosten.

Zo goed als alle outdoorshoots vinden 99% plaats in en om Gouda, ik beschik over mooie locaties in de directe omgeving van Gouda.