top of page

FAQ Meest gestelde vragen

Wat voor kleding trek ik aan naar de fotoshoot?

Tijdens de communicatie overleggen we wat het meest geschikt is om aan te trekken tijdens de zwangerschap-, newborn- of kinderen en gezin shoot. Ook overleggen we welke voorbereidingen nodig zijn voor het beste resultaat. Alles draait natuurlijk om het totaalplaatje en eindresultaat.

Voor de zwangerschap fotosessie maken we gebruik van de jurken en andere kledingstukken uit de ruime en unieke collectie van By Marloes Photography. Benieuwd? Bekijk mijn portfolio.
 

Wat kost een fotoshoot?

Deze informatie staat allemaal uitgebreid hier op de website vermeld.

 

Tarieven fotoshoots
Ik ben graag transparant in mijn tarieven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wat je krijgt voor welke prijs. Er zijn geen addertjes onder het gras! Alles staat duidelijk vermeld, per fotoshoot, per product, per voordeel pakket, etc. Zijn er dan toch nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd met mij contact opnemen.

Hoe kan ik het best contact met je opnemen?

Wil je direct reserveren? Vul dan het reserveringsformulier in en ik probeer binnen 48 uur contact met je op te nemen.

Wil je nog iets weten wat niet op de website staat of is iets je niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via de mail. Zo houd ik het overzicht.

Ben je bevallen en wil je dit aan mij doorgeven voor je newbornshoot of wil je lastminute nog een newbornshoot reserveren? Stuur mij dan een berichtje via whats app. Ik zal z.s.m. beantwoorden.

Vergeet niet dat ik zelf ook nog een gezin heb en het soms iets langer kan duren voor je antwoord terug hebt. Ik wil altijd graag op een rustig moment jullie vragen beantwoorden en zal dit dan ook doen wanneer dit mogelijk is.

 

Welke kleding raad ik aan/af

Wat zie ik graag?
– Matchende kleuren voor alle gezinsleden
– Kleden naar het seizoen m.u.v. zwangerschap sessies
– Verzorgde haren
– Make up
– Nagels

Wat zie ik liever niet? :)

– Felle kleuren/prints 
– Afleidende afdrukken/plaatjes.
– Disney prints ect.
- Grote merknamen

Wist je dat de meiden van Hipmode jullie ook kunnen adviseren voor jullie shoot? 

Voor de kids hebben ze hele leuke kleding bij Onze Nieuwe Winkel. Perfect voor de shoots om alles bij elkaar af te stemmen.

Kan ik je inhuren voor mijn bruiloft?

Helaas fotografeer ik geen bruiloften, dit is echt een vak apart en weer een totaal andere doelgroep ;)  Gelukkig heb ik een hele lieve collega, (ook uit Gouda) Die met alle liefde jullie bruiloft vastlegt. 

Ik heb gepaalde poses/foto's in gedachten

Tijdens onze communicatie vooraf worden alle wensen besproken.

Ook geef ik je advies over wat wel, of soms ook niet kan tijdens de zwangerschap-, newborn- of portret fotosessie.

 

Samen proberen we onze ideeën te bundelen om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Ps. op www.pinterest.com staan altijd leuke voorbeelden en wist je dat ik hier ook op te vinden ben? @bymarloesphotography

Aanbetaling

Vooraf vraag ik een aanbetaling, hiermee bevestig je je afspraak met mij voor jullie fotoshoot. Ik reserveer tijd voor jullie in mijn agenda, bereid jullie voor met een uitgebreide voorbereidingsmail. Vooraf hebben we meerdere malen contact over jullie wensen en hoe ik te werk gaat. Voordat het tijd is voor jullie shoot, zal ik zorgen dat jullie helemaal voorbereid zijn en precies weten wat jullie te wachten staat. De studio wordt voor elke sessie helemaal schoon gemaakt  en daarna tot in de puntjes gestyld  met mooie settings voor jullie fotoshoot. En als prachtig aandenken zit ook een minialbum met een kleine selectie van jullie foto's uit de shoot inbegepen bij de fotoshoot. (pakket Waardevol & Exclusief)

Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

Bij elke fotoshoot is dit in overleg toegestaan, mits je jouw wensen tijdig bij mij aangeeft. Ook dit overleggen we tijdens de communicatie.
 

Tijdens de newborn en andere baby sessies kunnen maximaal twee volwassene aanwezig zijn in verband met drukte voor de baby.
 

Ik wil graag last minute een shoot reserveren kan dat?

Natuurlijk kan je het altijd proberen. Gezien zowel mijn als mijn mans werk flexibel is, lukt het vaak wel om een plekje vrij te maken. Gewoon proberen dus ;)

bottom of page