top of page
www.bymarloesphotography.nl 2 in 1 van achthoven WEB-2.JPG

Twee in 1 portret

Twee mensen in 1 portret
Op het eerste gezicht lijken jullie niet op elkaar maar je zal zien dat je in een 2 in 1 portretshoot meer gelijkenissen ziet dan gedacht. Hoe tof is dat!Ik zal jullie op een zwarte achtergrond fotograferen tijdens deze shoot. Het enige wat je nodig heb is een goed humeur en een zwart shirt met ronde hals. Zodat ik deze mooi in elkaar kan over laten lopen in de foto.
Deze shoot zal plaats vinden in mijn gezellige studio in het centrum van Gouda. 

Voor wie is dit geschikt?
Twee zussen, twee broers, vader en zoon of moeder en dochter, misschien ook nog wel nichtje en neefje?Vanaf​ 4 jaar kunnen de meeste kinderen wel 2 seconden recht de camera inkijken om zo een samengevoegde foto te kunnen maken. Om een zo'n realistisch mogelijk beeld te creëren is het alleen mogelijk om kinderen rond dezelfde leeftijd of bijvoorbeeld volwassenen samen te voegen tot een 2 in 1 portret.

 
Let op: Tijdens deze shoot is het dus niet mogelijk om een samengevoegd portret te maken met het jonge kind en een volwassene samen. (bijvoorbeeld jongen van 4 jaar en mama van 30 jaar) Maar wel een zoon van 20 jaar met een papa van 45 jaar.

Hoelang duurt een Twee in 1 portet?
De shoot duurt ongeveer 15 minuten, de tijd zit namelijk vooral in de nauwkeurige nabewerking van de twee portretten tot 1 samengesteld portret. De tijdsduur is dus ook perfect voor mensen die niet zo van foto's/fotoshoots houden ;) Tijdens deze shoot maak ik van twee portretten 1 samengevoegde foto. 

Bij deze fotoshoot zijn 4 digitale foto's inbegrepen + deze 4 foto's ook in zwart wit!- 1 samengevoegde foto- 2 losse portretten van ieder die gebruikt zijn voor de samengevoegde foto- en 1 foto van jullie samen

Het tarief voor deze shoot bedraagt €199,00 incl. BTW  (op basis van 2 personen)(ieder persoon extra voor een samengevoegd portret kost €89,00 extra)

 

bottom of page