top of page

Waarom vooraf betalen bij By Marloes Photography

Niet het allerleukste onderwerp voor beide partijen maar wel een hele belangrijke.


Waar betaal je nu eigenlijk voor en waarom vooraf?


In deze hele drukke periode van je zwangerschap en alle tijd rondom de geboorte van jullie baby en na de bevalling. Als ik even naar mijzelf kijk. Ik zag het echt niet zitten om dan nog vanalles en nog wat te regelen naast hetgeen wat er al geregeld moest worden. Kortom het perfecte moment om de betaling te regelen, is het moment dat je boekt. Zo kan je het niet meer vergeten!

Deze periode staat voor buiten alles regelen, ook voor een hoop kosten. Babykamer, wagen, alle spullen, kleding etc. Alles kost op dit moment al veel geld. Doordat je de betaling al geregeld heb, kom je niet meer voor onverwachte reportage kosten te staan als je baby geboren is.

Doordat je vooraf al de betaling voor de reportage heb voldaan, kan je rustig nadenken over welke mooie producten je achteraf wil bijbestellen. Er is dan vaak al weer iets budget vrij doordat je de reportage een hele tijd eerder al heb voldaan. Het grote bedrag word theoretisch in twee gesplitst.


Maar waar is het nou eigenlijk goed voor behalve alle voordelen?


Wat mag je van mij verwachten?

In de reportagekosten zitten voor mij een hoop werkzaamheden verwerkt. Ik adviseer jullie, overleg jullie wensen en prikken een datum. En bovenal zorg ik dat de studio voor jullie beschikbaar is samen met mijn kennis en materiaal zodat ik jullie newbornshoot kan verzorgen. Hierna worden de foto's professioneel nabewerkt en een online galerij gemaakt waarin jullie een keuze kunnen maken uit alle luxe fotoproducten.

Ook krijgen jullie een prachtig mini album van mij cadeau bij de fotosessie <3
Mijn tijd is mij kostbaar, ik steek veel tijd in de voorbereiding om jullie fotosessie goed te laten verlopen. Daarbij vind ik het zonde van mijn tijd als ik achter betalingen aan moet na herinneringen of beloofde betalingen net voordat een fotosessie plaats vind. Deze tijd kan ik namelijk heel goed besteden aan andere dingen binnen mijn bedrijf of mijn allergrootste liefde mijn zoon <3


By Marloes Photography is de newbornfotograaf uit Gouda en omstreken! Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Barendrecht, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Dordrecht, Driebrugge, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselstein, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lekkerkerk, Maassluis, Maasvlakte, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Ouderkerk aan de IJssel, Oudewater, Papendrecht, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Sliedrecht, Sluipwijk, Spijkenisse, Streefkerk, Stolwijk, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Woerden, Woerdense Verlaat, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam, Zwijndrecht


110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page