top of page

Veel gestelde vragen FAQ

Bijgewerkt op: 31 mrt. 2020

Wat is een FAQ?

Dit is vaak een overzicht met de meest gestelde vragen waar jij als bedrijf mee te maken krijg. Ik heb al een aantal jaren een "veel gestelde vragen" pagina op mijn website staan met de reden dat dit vooral voor jullie als klant makkelijk terug te vinden is.


Natuurlijk sta ik altijd open voor je vragen, maar hoe fijn is het dat het meeste al in 1 overzicht en met 1 klik te vinden is op de website?


Op mijn website heb ik hier dan ook veel aandacht aan besteed en pas ik deze geregeld aan naar de huidige vragen die ik binnen krijg.


Een aantal veel gestelde vragen van By Marloes Photography zijn:

  1. Wat voor kleding moeten we aan? Dit is natuurlijk erg belangrijk voor je fotoshoot en hoe fijn is het als ik hier al over nagedacht heb! Voor elke fotoshoot ontvang je van mij een uitgebreid styling advies. Of dit nou een newbornshoot is, een babyshoot, je zwangerschapshoot of een gezinshoot. Voor elke fotoshoot heb ik een bijpassende informatie mail waarin mijn kleding advies voor jullie staat. Natuurlijk bespreken we dit vaak ook nog in de communicatie vooraf zodat alles afgestemd is op jullie wensen. Voor de meeste fotoshoots beschik ik over de gehele styling. Hoe fijn is het, dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken ;)

  2. Wat kost een fotoshoot? Deze informatie staat allemaal uitgebreid op mijn website vermeld. Ik ben graag transparant in mijn tarieven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wat je krijgt voor welke prijs. Er zijn geen addertjes onder het gras! Alles staat duidelijk vermeld, per fotoshoot, per product, per voordeel pakket, etc. Zijn er dan toch nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd met mij contact opnemen. Maar 99% staat toch echt vermeld op de site.

  3. Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot? Natuurlijk mag je iemand meenemen! Wel is het zo dat er tijdens de babyshoots, maximaal twee volwassenen aanwezig kunnen zijn i.v.m. drukte voor de baby. Vaak worden de kinderen onrustig als er meer mensen aanwezig zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling aangezien we het maximale resultaat uit jullie fotoshoot willen halen. Natuurlijk kan je ook nog kijken op:
Wil je ook een newborn-, baby of zwangerschaps fotoshoot boeken en wil je meer informatie lezen? Kijk dan op https://www.bymarloesphotography.nl/newborn-1

Of boek direct via het reserveringsformulier.

By Marloes Photography is de baby fotograaf uit Gouda en omstreken!


Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Barendrecht, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Dordrecht, Driebrugge, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselstein, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lekkerkerk, Maassluis, Maasvlakte, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Ouderkerk aan de IJssel, Oudewater, Papendrecht, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Sliedrecht, Sluipwijk, Spijkenisse, Streefkerk, Stolwijk, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Woerden, Woerdense Verlaat, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam, Zwijndrecht


51 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page