top of page

Lockdown 2, ik mag open blijven!

Update 6 januari 2021! Ik maak een klein sprongetje in de lucht! Een lange tijd was er weinig echt duidelijk voor het beroep fotograaf. De overheid kon niet goed het onderscheid maken tussen een studio en winkel, wel of geen contact beroep etc. Eindelijk is er duidelijkheid en kan ik gelukkig mijn werkzaamheden met maatregelen voortzetten. Ik mag dus open blijven en prachtige dierbare herinneringen voor jullie blijven maken! Nog steeds werk ik enkel op afspraak en zijn alleen de personen uit 1 huishouden welkom met een maximaal van 2 volwassene. Kom alleen als je de afgelopen 10 dagen niet in aanraking ben geweest met iemand die positief getest is en je zelf en je gezin geen klachten hebben. Ik werk met pasbevallen mama's en kleine baby's, hen probeer ik veilig te houden net als mijn eigen gezin. Er is dan ook geen uitzondering op de maatregelen mogelijk! Ook houd ik mij aan alle hygienemaatregelen en dragen wij allen een mondkapje in de studio tenzij je zelf ook op de foto gaat en natuurlijk als je aan de eettafel zit en wij voldoende afstand kunnen houden. In de studio hebben wij ook genoeg ruimte om afstand te houden en zal ik voor en na elke sessie alles reinigen wat er gereinigd moet worden. Alle praktische informatie kan je lezen op de website van vakfotografen namelijk op: https://www.dupho.nl/artikelen/nieuws Hier staat ook het protocol voor fotografen vermeld. Ik hoop jullie snel weer te zien!


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page