• Marloes Schoonderwoerd

Corona en wat betekend dat voor je shoot?

Bijgewerkt: mei 27

UPDATE YEAHHH wat ben ik blij zeg dat alle contactberoepen weer aan de slag mogend door deze corona versoepelingen! Ook ik val deels in de categorie contactberoepen wat in houd, dat ik nu ook weer aan de slag kan!


Kom maar op met jullie baby's <3 Natuurlijk houd ik net zoals altijd mij aan een strikte hygiene die nu tijdens covid uitgebreid is. Hieronder vindt je een aantal extra maatregelen die ik tref om zo veilig mogelijk aan het werk te kunnen gaan voor mezelf en natuurlijk voor jullie.


Ben je bevallen net voor of tijdens de Corona en wil je nog een newbornshoot? Dit kan natuurlijk! Alle foto’s van je kleintje zijn waardevol en misschien zelfs nu nog een beetje meer omdat je ze kan delen met de mensen die je al een tijdje niet real life gezien heb.


Aarzel dan ook niet en heb je twijfels? Neem dan gewoon even contact met mij op <3

Veiligheidsmaatregelen tijdens Covid By Marloes Photography

Helaas komen we er niet onderuit, het corona virus is in Nederland en zal hier nog eventjes blijven. Dit virus raakt op dit moment iedereen en jij als zwangere of als pas bevallen vrouw is dit echt niet wat je voor ogen had aan het begin van 2020. Het leek zo'n ver van mijn bed show en nu is het gewoon hier, hier in Nederland. En ook met grote gevolgen voor veel mensen en vele kleine bedrijven.


Helaas houdt dit ook voor By Marloes Photography in dat ik tot 28 april geen newborn, baby en sittershoots kan fotograferen. Ik kan mij simpelweg niet houden aan de 1,5 meter afstand als ik met jullie mooie baby's werk.


Wel kunnen de outdoor/buitenshoots door blijven gaan met de regels van het RIVM o.a houdt 1,5m afstand, in de praktijk is dit vaak 3/5 meter of nog verder i.v.m. de lenzen die ik gebruik. Ook gezinnen mogen nog samen vastgelegd worden en ook daarbij sta ik ver van jullie af. Mocht je een kind/gezin of zwangerschapsshoot willen reserveren, neem dan contact met mij op. Het is jammer dat een geposeerde newbornshoot niet door kan gaan door de huidig genomen maatregelen van de overheid, maar wel is er gelukkig de mogelijkheid om jullie prachtige baby vast te leggen tijdens een window newborn shoot, deze shoot kan nu al plaatsvinden!


De babyshoot of sittershoot kunnen weer als alles in wat rustiger vaarwater is. (hopelijk na 28 april) Ook als je baby iets ouder is, zijn er prachtige dierbare foto's van je kleintje en jullie gezin te maken! Of boek een gezin/kind sessie outdoor waar we alle afstand van elkaar kunnen houden en toch mooie foto's kunnen maken. Mocht je vragen hebben of alvast een fotoshoot willen boeken op een later tijdstip? Neem dan gerust contact met mij op. Let goed op je gezondheid en alle geliefde om jullie heen <3By Marloes Photography is de baby fotograaf uit Gouda en omstreken!

Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Barendrecht, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Dordrecht, Driebrugge, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselstein, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lekkerkerk, Maassluis, Maasvlakte, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Ouderkerk aan de IJssel, Oudewater, Papendrecht, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Sliedrecht, Sluipwijk, Spijkenisse, Streefkerk, Stolwijk, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Woerden, Woerdense Verlaat, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam, Zwijndrecht

206 keer bekeken

By Marloes Photography

Vest 63

2801 VE te Gouda

KVK 70870438

Alleen open op afspraak.
Info@bymarloesphotography.nl

 

@Bymarloesphotography

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by By Marloes Photography  Algemene Voorwaarden & Privacy verklaring