top of page

Bohemian dream fotoshoot hoe bedenk ik het?


Hoe bedenk ik het?

Al ruim een jaar geleden bedacht ik een deel van deze bohemian fotoshoot, namelijk de kerstshoot 2022 in bohemian thema. Elk jaar verzamel en bedenk ik al wat ik het jaar erop wil gaan doen met de succesvolle kerst mini shoots. Die voor klanten altijd weer een verrassing zijn!Naarmate de tijd verstreek, ik alle materialen wat ik nodig dacht te hebben binnen kreeg of had opgehaald.* Kreeg ik het idee van de geminimaliseerde vorm van de bohemian dream shoot. Want ook al langer wilde ik graag een setting/shoot creëren die ik voor meerdere "doelgroepen" kon gebruiken met fotograferen. Kortom mijn creatieve brein ging nog even door om dit alles uit te werken.


*hier hebben we net de grote rotan stoel opgehaald bij een mevrouw in Den Haag, daarna nog even in het Zuiderpark geweest om te spelen en langs de kinderboerderij die daar om de hoek zat. Dan maken we er maar gelijk een klein uitje van.😁Test fotoshoot

Tijdens deze geheime missie wist enkel mijn man, schoonmoeder en een fotografie vriendin van mijn plannen. Pas na de eerste testshoots (ruim een jaar later!) waren meerdere mensen op de hoogte. En ja ook mijn kerst klanten wisten niks meer dan "volgend jaar heb ik een te gekke lichte setting".Na de testshoots wist ik het zeker! Deze setting is geweldig voor meerdere doeleinden.

Hij is prachtig met je zwangere buik, in de setting of met je silhouet. De kids voelen zich er heerlijk thuis, op een kussentje, kleedje, stoeltje, bankje etc. Perfect voor je kids of als je gezinsfoto's wilt! Voor een brandingshoot kan je ook alle kanten op met deze setting waardoor ik eigenlijk nog blijer ben dan wat ik al was.


Na een lange voorbereiding, testshoots, website omgooien en promoten is er nu eindelijk een fotoshoot voor iedereen! Jong, oud, gezin, generatie, zakelijk of zwanger. Het kan allemaal in de studio in Gouda.


Liefs!


ps. wil je nog meer weten over deze fotoshoot of deze fotoshoot reserveren? Klik dan hier.Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland


Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Barendrecht, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Dordrecht, Driebrugge, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselstein, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lekkerkerk, Maassluis, Maasvlakte, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Ouderkerk aan de IJssel, Oudewater, Papendrecht, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Sliedrecht, Sluipwijk, Spijkenisse, Streefkerk, Stolwijk, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Woerden, Woerdense Verlaat, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam, ZwijndrechtRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page