top of page

Waarom ik blij word van afgedrukte foto's

Je foto’s zijn een kostbaar bezit. Hetgeen wat zich afspeelt op de foto’s zijn prachtige herinneringen die tastbaar zichtbaar zijn. Zonder afdrukken zijn dit slechts mooie herinneringen waar een ander geen deelnemer van kan zijn tenzij diegene erbij was op dit moment.

Hoe bijzonder is het om deze gelukkige, mooie, prille, unieke momenten te delen met de geliefdes om je heen?


Ik weet als geen ander dat foto’s belangrijk zijn, voor je herinneringen, voor verwerking of tientallen andere redenen waarom jij dit moment hebt weten vast te leggen.

Vanaf kleins af aan liep ik met een weggooi fototoestelletje in mijn hand. Ik maakte foto’s van mijn slaapkamer, konijn en vooral later van dagjes weg en vakanties tot ik uiteindelijk mijn eerste digitale spiegelreflex camera heb gekocht. Ergens daar zal het voor mij al begonnen zijn om alles vast te leggen, misschien maar goed ook want met de tijd werd mijn geheugen een stuk slechter en nu na Viktor is het nog steeds een soort rampenplan te noemen. Misschien heb ik daarom altijd al die drang gehad om alles te fotograferen :)


Zo blij ben ik dan ook altijd als ik oude foto’s van vroeger tegenkom. Sommige krijgen een plaatsje op mijn buffetkast en andere gaan terug het album in op het lege plekje waar deze hoorde. Of ze liggen klaar om opnieuw ingelijst te worden. Dit gedeelte staat hoog op mijn to do lijstje als alle verbouwingen hier thuis zijn afgerond. Ik wil echt die foto/kunst muur in huis met alle belangrijke mooie en dierbare momenten <3
Als je bij mij in de studio kom voor je fotoshoot zie je dan ook altijd meerdere fotoproducten die ik aanbied. Deze producten heb ik met veel zorg voor jullie samengesteld zodat jullie hier jarenlang van kunnen genieten.

Doordat ik veel producten met elkaar heb vergeleken weet ik wat mooi blijft met de jaren. Kwaliteit gaat altijd voor kwantiteit! Daarbij ben ik ook een huge fan van handwerk en andere kleine ondernemers. Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar moeten steunen. En als ik dit kan combineren met mijn mooie foto’s, jullie herinneringen en vakwerk!

I’m in!


De producten zijn tijdloos, gaan jaren mee en past perfect in elk interieur. Heb je ergens twijfels over? Overleg even met mij! Want het zou zonde zijn als je de foto’s bij een derde partij af laat drukken en jullie gezichtjes zijn oranje.

Helaas gebeurd dit nog steeds! Ik controleer al mijn producten als ze binnen komen op kwaliteit en eventuele gebreken. Zo kan ik jullie altijd het beste van het allerbeste bieden, dit is wat ik wil voor jullie. Prachtige foto’s van jullie fotoshoot op mooie passende luxe foto producten. Heb je eigen foto's die je op een mooi product afgedrukt wilt hebben maar je weet niet waar je moet beginnen? Ik wil je hier altijd vrijblijvend mee helpen zodat ook jullie andere pareltjes een mooi plekje in huis krijgen. Hier vindt je een aantal luxe producten die ik speciaal voor jullie heb uitgekozen.


Zie jij jullie foto’s al boven de bank pronken? Of steekt oma stiekem het album of losse fotootjes in haar handtas?Ps. Hier pikt oma dus foto’s van de buffetkast als ze een nieuwe foto tegenkomt van Viktor ;)


Hieronder de welbekende buffetkast vol met oude foto's, tekeningen, geboortekaartjes, teksten en knutsels <3


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page