• Marloes Schoonderwoerd

Tijdloze herinneringen in een luxe album
Ben je ook zo gek op fotoalbums? Ik was als klein meisje al dol op al mijn babyalbums en nog steeds kijk ik er wel minimaal 1 keer per jaar in. Even kijken of mijn nichtje op mij lijkt en of mijn zoon een beetje op mij gaat lijken.


Dit is voor mij dan ook 1 van de grootste redenen om iedereen een album cadeau te doen bij de fotosessies. Over 10 jaar kijk je er nog vol trots naar en denk je weer even terug naar hoe klein je baby was tijdens zijn newbornshoot of hoe bijzonder het eigenlijk is dat je baby in jou buik is gegroeid!


Bij By Marloes Photography heb je een ruime keuze aan mooie linnen kaften waarbij er altijd wel een kleur bij zit die aan je smaak voldoet.


57 keer bekeken

By Marloes Photography

Vest 63

2801 VE te Gouda

KVK 70870438

Alleen open op afspraak.
Info@bymarloesphotography.nl

 

@Bymarloesphotography

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by By Marloes Photography  Algemene Voorwaarden & Privacy verklaring