top of page

Newbornshoot van Viktor


Ik was al een beetje gewaarschuwd, je eigen kind fotograferen, is over het algemeen een ramp... Nou ik had gehoopt dat dit natuurlijk voor mijn kind niet het geval was! Ik dacht een goede voorbereiding te hebben door een collega fotografe te vragen voor zijn newbornsessie zodra hij geboren was. Helaas was zij een paar weken heel verkouden en grieperig en durfden wij dit samen niet aan. Tsja dan toch zelf alles maar verbouwen, klaar zetten en energie verzamelen!


Ik was natuurlijk net bevallen, niet echt flexibel, niet zo energiek, bukken, zitten en alles wat erop leek was een ramp :) Nu weet ik gelijk weer waarom je dit dus gewoon moet uitbesteden ;) Alles klaargezet, de dag van tevoren met hulp van mijn lieve partner. Dit moet wel lukken!


Wrappen ging perfect, heerlijk vond Viktor het! Maar slapen daarin tegen? Nee dat was absoluut niet zijn ding! Zijn tuut in zijn mond en alles bekijken was veeeeeel belangrijker! En ik maar denken, HALLO je bent een BABY! Doe normaal en even twee tellen je ogen dicht... Je was pas twee weken.... Hahaha nee dat had ik dus gedacht, mooi niet dat die oogjes dicht gingen ;) Gelukkig heb ik verschillende technieken en hoeven baby's bij mij dus ook echt niet te slapen! Dus in dit geval, mijn eigen kind ook niet :D Zo leuk een newbornshoot van je eigen kind ;) Gelukkig hebben we prachtige foto's samen kunnen maken <3 Hier kijken we later als hij groot is met een grote glimlach op terug!


Met een kusje van Viktor :)
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page