top of page

Newborn foto's van kleine Pim

Bijgewerkt op: 22 apr. 2020

Newborn foto's

Wat ben ik toch een bofkont! Ik mag namelijk met al die lieve kleine baby'tjes en hun ouders werken! De lieve pasgeboren baby's komen bij mij op bezoek in de studio als ze tussen de 8 en 21 dagen jong zijn voor hun newborn foto's. Tijdens deze shoot heb ik de mogelijkheid om foto's te maken van de baby alleen, maar ook met oudere broers/zussen en natuurlijk met papa en mama samen zodat de bijna eerste foto's van het hele gezin samen gemaakt worden.


Pim kwam samen met zijn ouders en grote broer naar de studio voor zijn newborn foto's en wauw wat deed hij het goed! Hij ligt hier in mijn meest favoriete houten schaal die ik bijna elke newbornshoot wel gebruik voor de baby's. Alle baby's slapen direct als ze in deze schaal liggen. Misschien is het daarom ook wel mijn favoriete schaal. Pim ligt hier op een prachtig vachtje van de Wolkelder in Gouda en is eigenlijk voor op een stoel bedoelt. Maar hier in de studio gebruiken we alles natuurlijk net even anders. Ik houd ervan om natuurlijke materialen te gebruiken en dit zal je ook in veel newborn foto's terug vinden in mijn portfolio.




Wil je ook een newborn-, baby of zwangerschaps fotoshoot boeken en wil je meer informatie lezen? Je mij voor andere vragen ook altijd een berichtje sturen!

Of boek direct via het reserveringsformulier.

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland

Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Barendrecht, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Dordrecht, Driebrugge, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselstein, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lekkerkerk, Maassluis, Maasvlakte, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Ouderkerk aan de IJssel, Oudewater, Papendrecht, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Sliedrecht, Sluipwijk, Spijkenisse, Streefkerk, Stolwijk, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Woerden, Woerdense Verlaat, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam, Zwijndrecht

Bij By Marloes Photography is het juiste adres voor jullie newborn foto's, neem contact met mij op om te reserveren.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page