top of page

Newbornshoot in Gouda

Bijgewerkt op: 29 aug. 2020

Yes! Baby Sofia was weer de eerste baby voor haar newbornshoot in Gouda na de versoepeling van de corona regels. Dit was dus ook voor mij weer een feestje om te mogen fotograferen!


En hoe bijzonder is het dat ik haar mocht fotograferen! Haar mama ken ik namelijk al vanaf onze basisschool tijd en we hebben weer contact sinds Sofia haar grote zus is geboren want zij scheelt maar een paar weekjes met onze Viktor! Sofia kwam dan ook samen met papa, mama en haar twee grote zussen langs in de studio om mooie foto’s te maken tijdens de newbornshoot.


Als er in het gezin al meerdere grote broers en zussen zijn, maak ik altijd ook foto’s van hun. Zij zijn namelijk net zo veel waard voor papa en mama als de pasgeboren baby. Broers en zussen horen er gewoon bij! En vaak levert dit prachtige kostbare foto’s op voor de ouders.Heb je door de Corona maatregelen je gewilde newbornshoot gemist? Ik help je graag nog aan mooie foto’s want ook al is je baby alweer een aantal weken oud, ik kan alsnog mooie foto’s van je kindje maken.


Ben je zwanger of net bevallen? Stuur mij dan een berichtje voor je newbornshoot in Gouda.
44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page