top of page

Mini Kerstshoots 2019 in Gouda

YEAAHH eindelijk zijn ze er! De mini Kerstshoots van By Marloes Photography in Gouda! Heeft heeft even geduurd maar nu de studio helemaal klaar is en ik ook graag jullie kids fotografeer, zijn ze er dan eindelijk! De shoot zal geheel in kerstsfeer zijn zoals onderstaande beelden.


Er is een slee voor de broertjes/zusjes en een heerlijk kerstkleed om onder weg te duiken. Ook als je kleintje net kan zitten hebben we een mooie setting. Deze shoots zijn perfect voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Ook heb ik een paar kledingstukken in maat 74/80/86 voor jongens en meisjes, 2 korte wintercapes in het wit voor de meiden. Maar je krijgt natuurlijk ook een uitgebreid styling advies na het reserveren van jullie fotosessie.





Op zaterdag 23 november tussen 9.00 en 14.00 worden ze gehouden, elke mini shoot zal ongeveer 15 tot 20 minuten duren. De kosten zijn €55,00 en daarbij krijg je 5 digitale foto's geheel in kerstsfeer en dus perfect voor je kerstkaart! Ik zal voor deze shoots van tevoren een betaalverzoek sturen om je reservering definitief te maken.





By Marloes Photography is de newborn en zwangerschaps fotograaf uit Gouda en omstreken!

Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Barendrecht, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Dordrecht, Driebrugge, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselstein, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lekkerkerk, Maassluis, Maasvlakte, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Ouderkerk aan de IJssel, Oudewater, Papendrecht, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Sliedrecht, Sluipwijk, Spijkenisse, Streefkerk, Stolwijk, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Woerden, Woerdense Verlaat, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam, Zwijndrecht





395 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page