top of page

Fine art Kind portret fotoshoot

Bijgewerkt op: 4 okt. 2022

Fine art kind portret fotoshoot


Hoe mooi zijn deze kind portretten?! Ik ben echt fan van portretten, in de jaren dat ik fotografeer kom ik elke keer weer terug op portretten met kids. Maar dat is natuurlijk niet zo gek met mijn kinderfotoshoots, deze fotografeer ik al een langere tijd en hier kom ik altijd weer op terug.


Ik maak deze fine art portretten op een donkere zwarte achtergrond en een lichte achtergrond zodat het in elk interieur past en je hierin keus hebt. Deze kind portretshorts vinden plaats in mijn studio in Gouda, goed te bereiken via de snelweg en midden in de randstad waardoor het voor veel mensen haalbaar is om hier naartoe te komen. Ook is de studio goed bereikbaar via het openbaar vervoer.


Wat maakt deze portretten zo bijzonder?

Voor mij zijn deze portretten tijdloos en puur. Het kind zoals een kind is. De natuurlijke schoonheid, zonder poespas, echt puur zoals een kind is. Dit is voor mij zo waardevol om vast te leggen. En zeg nou zelf? Hoe tof zou het zijn om deze portretten groot op te hangen in huis? Ik weet wel waar ik voor kies als onze jongste ietsje ouder is!


Voor wie is deze shoot geschikt?

Voor alle kids vanaf het moment dat je ze ondersteunend kan laten zitten. Het is dus al mogelijk vanaf een jaar of +-6 maanden deze shoot te doen met je kindje. Want hoe leuk is de baby interactie!


Wees welkom in mijn studio in Gouda, ik leg met alle passie jou kind vast op beeld tijdens een fine art kinder portretshoot.

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland

Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Barendrecht, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Dordrecht, Driebrugge, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselstein, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lekkerkerk, Maassluis, Maasvlakte, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Ouderkerk aan de IJssel, Oudewater, Papendrecht, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Sliedrecht, Sluipwijk, Spijkenisse, Streefkerk, Stolwijk, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Woerden, Woerdense Verlaat, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam, Zwijndrecht

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page