top of page

Even voorstellen!

Het is natuurlijk wel fijn om te weten bij wie je terecht komt ;)


Zoals jullie waarschijnlijk wel al hebben kunnen lezen ben ik Marloes, vandaar ook By Marloes Photography.. Nu hoor ik je al denken, waarom op zijn Engels en niet op zijn Nederlands.. eigenlijk heel simpel. Ik vond het echt voor geen meter klinken :)

Begin dit jaar ben ik mama geworden van onze prachtige zoon Viktor, woon dan ook samen met zijn lieve papa, mijn steun en toeverlaat in onze droomwoning in de binnenstad van Gouda.

Fotograferen doe ik echter al een hele tijd, ooit begonnen met bloemetjes en bijtjes, daarna kwamen de baby's en kinderen van vriendinnen. Zo rol je van het 1 in het ander. Baby's, kinderen en ouders waren mij dan ook niet geheel vreemd aangezien ik jaren in de kinderopvang heb gewerkt. Deze tak van fotografie was voor mij een hele logische stap, eindelijk alles in 1 werkveld!

Jaarlijks volg ik minimaal 1 en het liefst meerdere workshops gericht op newborns, professionaliteit, techniek etc. hierdoor heb ik inmiddels al aan meerdere workshops mogen deelnemen om mijn kennis te vergroten en mijn creativiteit nieuwe invalshoeken te geven. Ik ga er dan ook vanuit dat ik nooit uitgeleerd ben en vind het heerlijk om mijzelf te blijven ontwikkelen om zo de mooiste beelden te kunnen maken.

Baby's, kinderen en zwangere fotograferen, hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt! Ik vind het geweldig om mooie beelden te creëren, foto's waar je over 20 jaar nog naar kijkt met een trots gevoel.

In deze tijd waar zoveel foto's gemaakt worden van vanalles en nog wat, worden er maar heel weinig in huis opgehangen of bekeken in een prachtig album. Hier wil ik verandering in brengen! Want zeg nou zelf, wordt je niet vrolijk als je ergens in een lade oude foto's tegenkom? Ik namelijk wel! En ik sta er dan ook om bekend om alle oude foto's die ik tegen kom. Goed te bewaren, op mijn buffetkast bijvoorbeeld, zodat ik er elke dag even naar kan kijken ♡

Inmiddels ben ik een vakkundige, creatieve en geduldige fotografe met oog voor detail. Ook ben ik makkelijk in de omgang met ouders, baby’s en kinderen tijdens de zwangerschap-, newborn- en kinderen en gezin fotosessies.

<------- Mijn grootste liefde!


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page