Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

Reserveren

Wil je een foto shoot reserveren? Ik adviseer om zo snel mogelijk je zwangerschap-, newborn- of kinderen en gezin fotosessie te reserveren. Ik fotografeer parttime en daardoor kan ik maar een beperkt aantal sessies aannemen per maand. Heb je last minute bedacht dat je 1 van de shoots wilt boeken? Neem dan zo snel mogelijk contact op en wie weet heb ik dan nog een plekje vrij =)

Zwangerschap sessie: rond de 20 weken zwangerschap
Newborn sessie: rond de 20 weken zwangerschap
Kinderen en gezin sessie: minimaal 3 maanden van te voren

Lastminute? Neem dan direct contact met me op.

Wil je gelijk reserveren? Boek hier je newborn-, zwangerschap- of kinderen en gezin fotosessie.
Ik krijg hier automatisch bericht van en zal binnen 48 uur schriftelijk contact met je opnemen.

Voorbereiding

Vóór elke fotosessie ontvangt u uitgebreide informatie en advies over uw geboekte fotosessie. Zo weten wij beide waar we aan toe zijn, wat de wensen zijn en wat ik voor jullie kan betekenen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Tijdens de sessie

Tijdens de fotosessie zal ik mijn enthousiasme, kennis en creativiteit gebruiken om de prachtige beelden voor jullie vast te leggen.

Mijn stijl van fotograferen kun je vinden in mijn portfolio.

Na de fotosessie

Spannend! Net de shoot gehad en natuurlijk ben je benieuwd naar hoe de foto’s zijn geworden! Binnen 1 week ontvang je een preview op Facebook om alvast te spieken. ♥
Ongeveer drie weken na de fotosessie krijg je van mij een uitnodiging om alle mooie foto’s te bekijken, deze zullen in een persoonlijke online galerij voor jullie klaar zijn, waarin jullie zelf je favoriete foto’s kunnen uitkiezen en bestellen. Tijden de newbornsessies is het mogelijk om alle mooie producten te zien en te voelen.

Meer informatie nodig? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op via het contactformulier.