Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

Het gezicht achter
By Marloes Photography

Ruim 9 jaar geleden begon ik aan de SPW opleiding in Gouda, wetend dat ik kinderen altijd al interessant vond. Al werkend in de kinderopvang was ik vaak creatieve bezig, thuis, op de kinderopvang en buiten. Met de kleinste dingen wist ik iets moois te maken.

Daarbij vond ik het geweldig om te fotograferen en zoals gezegd, van het één komt het ander. Vriendinnen kregen baby’s. Ze groeien zo hard, dat moest vastgelegd worden! Zo is de interesse in het fotograferen van jonge kinderen ontstaan.

Na het volgen van vele workshops aansluitend op mijn doelgroep, en mijzelf altijd uit te dagen in de fotografie en Photoshop kon het ook niet anders, dat ik mijn veelzijdige creativiteit kwijt kon in het maken van herinneringen voor anderen.

Inmiddels ben ik een vakkundige, creatieve en geduldige fotografe met oog voor detail. Ook ben ik makkelijk in de omgang met ouders, baby’s en kinderen tijdens de zwangerschap-, newborn- en kinderen en gezin fotosessies.

Buiten Gouda

By Marloes Photography is jouw fotografe voor zwangerschaps-, kinderfotografie en newborn fotografie werkzaam in:

Alphen aan den Rijn, Ammerstol, Barendrecht, Benschop, Benthuizen, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Dordrecht, Driebrugge, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hekendorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselstein, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leimuiden, Lekkerkerk, Maassluis, Maasvlakte, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Ouderkerk aan de IJssel, Oudewater, Papendrecht, Pijnacker, Polsbroek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Sliedrecht, Sluipwijk, Spijkenisse, Streefkerk, Stolwijk, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Vlist, Voorburg, Voorschoten, Waarder, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Woerden, Woerdense Verlaat, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam, Zwijndrecht

Gespecialiseerd In

Gestylde zwangerschapsfotografie, geposeerde newborn fotografie en gestylde
kinderfotografie. Met een liefde voor
fotobewerking en digitale achtergronden.